Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Iasomie parfumata -10+5 gratis

a
Adaugat de monik75free@yahoo.com (14:52 ; 29 Ian; Anunt EXPIRAT, 778 vizite)
 
 
 

Iasomia parfumata este un arbust care nu ar trebui sa lipseasca din gradina ta..Parfumul lor este deosebit de atragatore este unul dintre arbustii care nu trebuie sa-ti lipseasca din gradina ta .Parfumul florilor de iasomie alunga stresul si deprimarea, relaxeaza si are efecte benefice asupra intregului sistem nervos, inlaturand anxietatea, depresia, oboseala psihica si spaimele. Stimuleaza creativitatea, exprimarea artistica, sporeste intuitia, are efect euforic, naste incredere si iubire.

Arbustul de iasomie este foarte putin pretentios in ceea ce priveste tipul de sol. Suporta bine un sol sarac, uscat, iubeste lumina, dar tolereaza si umbra partialaCreste repede, este viguroasa si poate fi modelata prin taieri!!!Imaginativa un gard viu cu flori parfumate numai din iasomie!!!!

Iti doresti sa te relaxezi seara in gradina si sa admiri florile? Cum ar fi insa ca acestea sa emane si un parfum imbatator in jur?
15ron/buc-simona,tel;0724601508,monik75free@yahoo.com

  • Pret 10.000 RON/buc
  • Adresa 1 Mai, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.