Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  CURS CONSILIER PENTRU DEZVOLTA

a
Adaugat de Anonim (12:43 ; 25 Mar; Anunt EXPIRAT, 15 vizite)
 

Consilierul pentru dezvoltare personala – reprezinta acea persoana care asista oamenii ce isi doresc din nou sa aiba propriile lor vise si obiective, pe care sa le transpuna in viata de zi cu zi.
Specialistul in consiliere pentru dezvoltare personala este o persoana neutra, impartiala iar interventia specializata a acestuia consta in ghidarea, sustinerea si incurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici si instrumente specifice, in vederea identificarii propriilor capacitati si a atingerii rezultatelor dorite in mod optim.
Consilierul poate lucra in mod independent ca persoana fizica autorizata, sau ca angajat al unor organizatii sau institutii cu domenii foarte variate de activitate, sprijinind imbunatatirea performantelor fortei de munca si oferind ajutor managementului companiilor pentru atingerea obiectivelor organizationale.
Contact: 0728120340, 0722675316, office@raminfo.ro, www.raminfo.ro

  • Pret 1 RON
  • Adresa Bucuresti, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0722.675.316
a
www.raminfo.ro
a
Bucuresti, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.