Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  SLABIRE SI REMODELARE PRIN GIM

a
Adaugat de Anonim (12:13 ; 31 Mar; Anunt EXPIRAT, 12 vizite)
 

GIMNASTICA MOTORIZATA reprezinta o alternativa pentru cei care vor sa faca sport, sa se intretina, sa slabeasca, dar... NU IUBESC SALA DE GIMNASTICA ..
Aici facem sport, antrenam musculatura, modelam talia, bustul, fesierii si picioarele prin efort izometric cu ajutorul celor 6 aparate care izoleaza si lucreaza muschii iar restul corpului ramane relaxat evitand suprasolicitarea articulatiilor si a cordului.
Acest tip de gimnastica este potrivit, atat pentru incepatori, cat si pentru persoanele antrenate, iar la finalul sedintei, efortul depus este similar celui de la o sala de fitness dar cu mai putin stres pentru articulatii si inima.
Cu un minim de doua ore pe saptamana puteti observa rezultatele dupa 10 sedinte. Cu acest program nu numai ca veti slabi si imbunatatii aspectul fizic dar veti avea si o conditie fizica mult mai buna
Dupa 10 sedinte organismul va fi in conditie optima si centimetri de grasime vor fi deja eliminati chiar si din locurile dificile

  • Pret 1 RON
  • Adresa Bucuresti, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0722.675.316
a
www.salonbianca.raminfo.ro
a
Bucuresti, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.