Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  CURS AGENT IMOBILIAR autorizat

a
Adaugat de Anonim (10:36 ; 02 Apr; Anunt EXPIRAT, 14 vizite)
 

Daca doriti sa deschideti o agentie imobiliara sau daca activati deja in domeniul imobiliar, conform noilor proiecte legislative, veti fi obligati sa absolviti atat dumneavoastra cat si personalul agentiei dumneavoastra cursuri de PERFECTIONARE / CALIFICARE in acest domeniu.
Cursul de Agent Imobiliar / Broker Imobiliar garanteaza invatarea cunostintelor necesare pentru a putea practica profesia de agent imobiliar, cat si cerintele pe care agentiile imobiliare trebuie sa le respecte in activitatea lor. Participantii vor dobandi in urma acestei formari, abilitati de negociere, tehnici de persuasiune personalizate in functie de tipul tranzactiei imobiliare si a personalitatii clientului, abilitati de prezentare a unei oferte imobiliare, tehnici de comunicare eficiente pentru relatia cu clientii dificili si rezolvarea eventualelor conflicte.
Pret rezonabil, program flexibil. Contact: 0213116303, 0728120340, 0723163926, www.raminfo.ro, office@raminfo.ro

  • Pret 1 RON
  • Adresa Bucuresti, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0722.675.316
0723.163.926
a
www.raminfo.ro
a
Bucuresti, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.