Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Apartament Dr. Taberei central

a
Adaugat de stelian1974 (16:00 ; 20 Sep; Anunt EXPIRAT, 2832 vizite)
 
 
 

Una dintre cele mai bune locatii din Drumul Taberi. La 2 pasi de Piata Moghioros, una dintre cele mai bune din Capitala. Tramvaiul 41 si statia de metrou ( Tudor Vladimirescu ) sunt la 5 min pe jos. Are toate dotarile necesare.

Intr-o zona linistita. Aproape de parc si de piata. O locuinta foarte luminoasa, cu geamurile catre est. Etajul 6 / 10 , vederea biserica. Semidecomandata, conf 1, bloc de garsoniere. Zugravita partial acum o saptamâna. Termopane noi la balcon si Bucatarie. Totul e contorizat inclusiv gazul. Mobilier modern , biblioteca noua si pat extensibil nou. Dimensiune 160x 200.

Dispune de aragaz Ariston, combina frigorifica Ariston si masina de spalat Ariston. Aer conditionat invertor.TV lcd . Parchet din lemn adevarat , gresie si faianta din Italia. Are dulapuri la bucatarie si pe hol. Dulap pt haine, masa si 2 scaune confortabile. Dispune de usa metalica cu inchidere in 4 locuri. Interfon. Bloc monitorizat video pt siguranta. Bloc termoizolat recent. Nu ofer com agent

  • Pret 250 €
  • Adresa Drumul Taberei 40, Bucuresti
  • Mobilier mobilat


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.