Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Nicolae Grigorecu, Patulului

a
Adaugat de suzanan (17:01 ; 18 Sep; Anunt EXPIRAT, 100 vizite)
 
 

De vanzare garsoniera zona Nicolae Grigorescu, Titan.

Garsoniera are o suprafata de 30 mp, este semidecomandata (accesul la bucatarie se face prin sufragerie), fara balcon, situata la etajul 9/10 al unui bloc mixt construit in anul 1974.
Are tamplarie PVC din geam termopan, usa metalica la intrare, repartitoare, apometre, aer conditionat. Baia are cada. Scara este curata, liftul a fost schimbat si este foarte bine intretinut.
Blocul este situat intr-o zona linistita, foarte aproape de statia de metrou Nicolae Grigorescu (2 minute de mers pe jos), acces facil tramvai (19; 23; 27) si autobuze (101; 102; 103; 311; 330) (1 minut de mers pe jos).
Vecinatati: piata Titan I (Salajan), parc Alexandru Ioan Cuza (fost IOR), strand Cara, Hypermarket Auchan, Billa, Penny Market, acces rapid catre centura Bucuresti si Autostrada Soarelui, scoala, gradinita, statia de metrou Nicolae Grigorescu.

  • Pret 27.000 €
  • Adresa Patulului, Bucuresti
  • Compartimentare semidecomandat
  • Etaj 9
  • An constructie 1974


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.