Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Cetatii, apartament 3 camere

a
Adaugat de cristina.hodis@gmail.com (13:40 ; 09 Sep; Anunt EXPIRAT, 27 vizite)
 
 

Proprietar, persoana fizica, ofer spre vanzare: apartament cu 3 camere, situat pe Bulevardul Cetatii Nr. 30A, municipiul Timisoara.
Se gaseste aproape de diverse puncte de interes: Scoala Generala Nr. 19; Tramvaie: Linia 4, Linia 6; situat la: 5 minute de mers pe jos de Billa si Kaufland, 15 minute de mers pe jos de Centru, 20 de minute de Iulius Mall.
Este situat la etajul 4/4 cu acoperis in garantie, pe nivel fiind dispuse cate 4 apartamente. Este un model mare, comfort 1, decomandat, cu o suprafata utila de 72mp, compartimentat astfel: bucatarie open-space, living, 2 dormitoare, hol acces, 2 bai din care una cu geam, 3 camari si 1 balcon inchis cu tamplarie PVC si geamuri termopan. Are vedere pe o singura parte si pe lateralul blocului.
Imobilul este amenajat dupa cum urmeaza: parchet, faianta, ferestre cu tamplarie PVC si geam termopan, usa metalica la intrare, vopsea lavabila, calorifere schimbate. Dispune de toate utilitatile publice, inclusiv gaz, televiziune.

  • Pret 58.000 €
  • Adresa Timisoara, judetul Timis
  • Nr. camere 3
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 4
  • An constructie 1977


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.