Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Pisoi cauta URGENT camin

a
Adaugat de alice@sibiupc.ro (10:44 ; 20 Aug; Anunt EXPIRAT, 52 vizite)
 

AJUTOR!!! Avem de dat 5 pui de pisica, toti masculi, pana in 4 luni. Au fost culesi de pe stada din cele mai neplacute situatii, toti abadonati in zone in care nu aveau nici o sansa la supravietuire. Din pacate noi nu permitem sa ii pastra pe toti, pentru ca mai avem o pisica, mai batrana care riscam sa plece de acasa din cauza aglomeratiei, si inca 3 catei. . .
Povestile lor pe scurt, in ordinea pozelor:
1. El este domnul Boris, cules de pe centura Bucurestiului dintre rotile tirurilor. Statea pe mijlocul strazii si treceau masinile pe langa el in ambele sensuri, iar el statea si mieuna cat putea de tare. Desi este cel mai mic dintre ei, este foarte harnicut: a prins deja primul lui soricel : )
2. Tom (cel alb cu negru) si Misu (cel alb cu gri), amadoi frati, abandonati pe o ploaie torentiala pe strada printre masini si o gramada de caini care i- au fortat sa se urce intr- un copac. Sunt foarte iubareti si jucausi (chiar prea iubareti, le place sa stea pe umar, mai ales lui Tom), sunt

  • Pret 1 RON/buc
  • Adresa Sect 1, Bucuresti
  • Sex mascul
  • Varsta 3-12 luni


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.