Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Ingrijire batrani Bragadiru

a
Adaugat de caminlili1@gmail.com (14:57 ; 18 Mar; expira in 30 de zile, 1481 vizite)
 
 

Suntem unul dintre furnizorii de servicii de ingrijire pentru batrani, pentru persoane cu dizabilitati sau persoane cu maladia Alzheimer, din Bucuresti.

Caminul Lili este aici pentru a va ajuta atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Avem personal excelent instruit profesional, cu mulţi ani de experienta la nivel european, pentru servicii de ingrijire.

Oferim un mediu cald, prietenos, adaptat nevoilor speciale, asiguram siguranta si securitate tuturor rezidentilor nostri.

Fiind un loc pentru persoane cu probleme speciale de sanatate, conditiile oferite sunt adaptate nevoilor acestora. Avem dotari la standarde europene pentru echipamentele sanitare necesare persoanelor cu dizabilitati: bai, cada cu deschidere laterala, cadita, bideu, carucioare de toate tipurile, carje, bastoane, perne speciale.

Caminul Lili are sistem de supraveghere video, dispune de curte interioara, terasa, camere cu paturi speciale, supraveghere medicala 24/24, inclusiv in sarbatorile legale.

  • Adresa Maracineni, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0768.737.246
a
a
www.caminlili.blogspot.ro/
a
Maracineni, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.