Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  VOPSEA DE GENE ILASH DR. TEMT

a
Adaugat de cosmetice@drtemt.ro (12:42 ; 29 Mai; Anunt EXPIRAT, 220 vizite)
 

Webshop www.drtemt.ro. COMENZI SI RELATII PRODUSE LA TEL: 0748198568. VOPSEA DE GENE SI SPRANCENE NEAGRA PROFESIONALA 30 ML ILASH DR. TEMT - CEL MAI BUN RAPORT CALITATE / PRET / GRAMAJ DIN ROMANIA.

UN TUB DE VOPSEA ILASH AJUNGE IN MEDIE PENTRU 80 DE UTILIZARI.

VOPSEAUA DE GENE SI SPRANCENE NEAGRA PROFESIONALA 30 ML ILASH DR. TEMT este recomandata pentru toate tipurile de par, avand proprietatea de a patrunde foarte rapid in par si de a rezista mult timp. Se poate aplica pe gene, sprancene, barba, mustata, zone intime.

Nuanta dorita apare dupa scurt timp de la aplicare (5 - 10 min), iar surplusul de vopsea poate fi usor indepartat cu ajutorul Solutiei de curatat petele de vopsea Ilash.

VOPSEAUA DE GENE SI SPRANCENE NEAGRA PROFESIONALA 30 ML ILASH DR. TEMT este recomandata pentru toate tipurile de par, avand totodata calitatea de a stimula cresterea genelor si a sprancenelor si de a le fortifia, datorita ingredientelor pe care le contine.

PRET: 42 RON/BUC 30 ML.

  • Pret 42 RON/buc
  • Sectiune cosmetice dama
  • Adresa Curtea Domneasca, Nr 5, Bucuresti
  • Marca Alte marci
  • make-up


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0748.198.568
a
a
www.drtemt.ro
a
Curtea Domneasca, Nr 5, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.