Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  CREMA OCHI VIENNA DR. TEMT

a
Adaugat de cosmetice@drtemt.ro (12:37 ; 29 Mai; Anunt EXPIRAT, 118 vizite)
 

CREMA CONTUR OCHI CU ULEI DE MIGDALE SI ULEI DE TRANDAFIR VIENNA DR. TEMT contine o combinatie de substante active, care hranesc si imbunatatesc tonusul pielii din jurul ochilor, trateaza urmele produse de razele soarelui si poluare, inlatura deficientele cauzate de radicalii liberi.

CREMA CONTUR OCHI CU ULEI DE MIGDALE SI ULEI DE TRANDAFIR VIENNA DR. TEMT este recomandata pentru tenul normal, sensibil, uscat, matur precum si pentru tenul deteriorat si cel iritat de razele solare. Crema de ochi Vienna protejeaza, regenereaza si calmeaza pielea din jurul ochilor, intareste textura pielii, ajuta la drenarea si reducerea umflaturilor si a cearcanelor.

Datorita compozitiei si proprietatilor sale CREMA CONTUR OCHI CU ULEI DE MIGDALE SI ULEI DE TRANDAFIR VIENNA DR. TEMT se poate utiliza cu suces si pentru hidratarea si emolierea buzelor.

CREMA CONTUR OCHI CU ULEI DE MIGDALE SI ULEI DE TRANDAFIR VIENNA DR. TEMT este o crema de zi - noapte, care se absoarbe rapid in piele.

  • Pret 97 RON
  • Sectiune cosmetice dama
  • Adresa Curtea Domneasca, Nr 5, Bucuresti
  • Marca alt brand


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0748.198.568
a
a
www.drtemt.ro
a
Curtea Domneasca, Nr 5, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.