Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  2 camere All Inclusive,Rahova

a
Adaugat de ramona.citu@gmail.com (18:00 ; 22 Oct; Anunt EXPIRAT, 30 vizite)
 
 

Cauti un apartament mobilat nou si finisat la cheie ?
In ansamblul nostru rezidential gasesti apartamentul visurilor tale .
Se preda la cheie cu fnisajele alese de tine , iar mobilierul in valoare de 2.000 euro , ti-l faci pe comanda la fabrica de mobila noblisime.ro .
In plus primesti centrala proprie , calorifere , obiecte sanitare pentru baie , precum si o parcare asigurata in cadrul ansamblului.
Apartamentele de o calitate peste medie , sunt construite pe cadre de beton , cu caramida porotherm de 30cm la exterior si izolate cu polistiren de 10 cm. Interioarele dispun de compartimentare din caramida si tencuiala mecanizata , de sape elicopterizate , instalatii sanitare PPR si instalatii electrice cupru.Tamplaria este Veka, 5 camere, iar finisajele sunt din import.
Ansamblul este situat la 4 km de Piata Unirii si beneficiaza de spatii comerciale functionale , spatii verzi amenajate , bariere , precum si transport gratuit oferit de catre dezvoltator , pana la Piata Rahova .

  • Pret 44.500 €
  • Adresa Pucheni, Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 6
  • An constructie 2014


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.