Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Casa Cojasca jud Dambovita

a
Adaugat de corina.butnariu@librabank.ro (14:21 ; 13 Aug; Anunt EXPIRAT, 5159 vizite)
 
 

Se vinde in procedura de executare silita imobil situat in sat Fantanele, Com Cojasca, jud Dambovita, la numai 37 km de nordul Bucurestiului.

Imobilul este compus din teren intravilan in suprafata totala de 920 mp cu deschidere la drum principal asfaltat impreuna cu constructiile edificate pe acesta compuse din doua imobile construite din caramida arsa: intr-una din constructii se regasesc 3 camere, 2 holuri si o veranda cu suprafata construita la sol de 86 mp iar cealalta constructie e compusa din 2 camere cu suprafata construita de 38 mp. Ambele imobile au destinatie rezidentiala, putand fi folosite ca locuinta cu anexe gospodaresti. Finisajele sunt de calitate medie, cu pardoseli din dusumea in camere, ciment in holuri si veranda, usi interioare din lemn cu geam, acoperis tip sarpanta cu invelitoare din tigla.

Distanta mica fata de oras si pretul foarte atractiv, fac din aceasta proprietate solutia ideala pentru un refugiu la aer curat din rutina zilnica a orasele aglomerate.


S

  • Pret 55.000 RON
  • Adresa Cojasca, judetul Dambovita
  • Suprafata 920
  • Nr. camere 5
  • Stadiul constructiei la cheie
  • An constructie 1970


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0748.884.312
0754.054.641
a
a
www.librabank.ro
a
Cojasca, judetul Dambovita

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.