Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Meditatii

a
Adaugat de contact@meditatiinewton.ro (20:54 ; 30 Sep; Anunt EXPIRAT, 13 vizite)
 
 

Centrul de meditatii Newton va ofera o paleta variata de servicii de pregatire pentru elevi de gimnaziu si liceu, in cele mai bune conditii si la cele mai avantajoase preturi!

Oferim servicii de meditatii pentru toate materiile studiate la scoala sau la liceu. Fie ca doriti aprofundarea materiilor studiate, fie ca va pregatiti pentru un examen important, Centrul Newton este cel mai bun partener posibil.

Grupele noastre sunt cuprinse intre 1 si 4 elevi, astfel ca fiecare elev in parte beneficiaza in permanenta de atentia profesorului.

Situat pe Calea Victoriei nr.1-5, in Piata Natiunile Unite, Centrul Newton este usor accesibil indiferent de mijlocul de transport pe care il folositi (fie el metrou, autobuz sau automobil privat).

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta telefonic, prin email sau ne puteti gasi de luni pana vineri la sediul nostru din Piata Natiunile Unite.

  • Pret 50 RON
  • Adresa Calea Victoriei, Nr. 1-5, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0767.009.659
021.313.98.87
a
a
www.meditatiinewton.ro/
a
Calea Victoriei, Nr. 1-5, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.