Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Casute lemn Targul de Craciun

a
Adaugat de rexalaccent (13:59 ; 01 Apr; Anunt EXPIRAT, 984 vizite)
 
 

Chiosc comercial din lemn premontat in panouri, cu trei deschideri pentru servire si usa de acces laterala, dimensiuni: 2.80 x 2.00 m.

Casute de lemn pentru Targul de Craciun: Chiosc comercial din lemn premontat in panouri, cu trei deschideri pentru servire si usa de acces laterala, dimensiuni: 2.80 x 2.00 m. Produsul se livreaza sub forma de Kit complet inclusiv dusumele, invelitoare pentru acoperis, instructiuni pentru montaj si garantie. Optional: instalatie electrica, rafturi, tratament cu protectie hidrofuga, impotriva microorganismelor si impotriva razelor UV. Livram in toata tara. Asiguram transportul si/sau montajul contra cost. Date de contact: REXAL ACCENT Bistrita-N. Commercial wood store, Kiosques Bois, Commercio di legno bancarelle, Chioschi in legno, kommerzielle Holz Pavillons, εμπορική ξύλινα κιόσκια, Cenadores de madera comerciales

  • Pret 1 €
  • Adresa Toate Judetele, Localitat
  • Destinatie spatiu comercial


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0731.908.032
0735.875.773
a
a
www.rexal.ro
a
Toate Judetele, Localitat

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.