Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  3 Camere Berceni-Piata Stradui

a
Adaugat de versusvitan.imobiliare@yahoo.ro (18:27 ; 28 Nov; Anunt EXPIRAT, 17 vizite)
 

3 Camere Berceni-Piata Straduintei,cf1,semidecomandat,etaj 9,Suprafata 72mp,Amplasament: Imobilul este situat in partea de sud a Bucurestiului, in cartierul Berceni, intr-o zona rezidentiala, la intersectia cu Str. Dragos Mladovici, vis-à-vis de Piata Straduintei, la circa 50 m de intersectia cu Bd. Obregia. Accesul la mijloacele de transport in comun este facil, in zona circula autobuzul 313 si troleibuzele 73, 74.
 Descriere: Apartamentul este semidecomandat, confort 1, fiind compus din 3 camere si dependinte. Dispune de tamplarie exterioara din PVC cu geam termopan. Balcoanele suntinchise cu tamplarie PVC.
 Finisaje: Camerele si holul dispun de parchet laminat, iar peretii au zugraveli cu vopsea lavabila. In vestibul, baie, balcoane si bucatarie pardoseala este din gresie, iar in bucatarie si baie peretii sunt tapetati cu faianta.Imobilul are carte funciara ,certificat energetic.nu are sarcini,ipoteci.se accepta credit.

  • Pret 51.500 €
  • Adresa Bucuresti
  • Nr. camere 3
  • Compartimentare semidecomandat
  • Etaj 9
  • An constructie 1978


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.