Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  2 cam Berceni-Giurgiului

a
Adaugat de versusvitan.imobiliare@yahoo.ro (18:33 ; 28 Nov; Anunt EXPIRAT, 21 vizite)
 

Amplasament: Imobilul de 2 camere este situat in cartierul Berceni, la intersectia Sos. Giurgiului cu strada Drumul Gazarului, in imediata vecinatate a supermarketului Lidl. Zona este civilizata, in apropiere se afla Piata Progresul, Scoala Gimnaziala 103, Parcul Flamura, Colegiul Tehnic Energetic. Accesul la mijloacele de transport in comun (tramvai 25, 7) este facil, statia Drumul Gazarului aflandu-se in imediata apropiere a blocului.
Anul Constructiei imobilului:2008.
 Descriere: Apartamentul este semidecomandat, fiind compus din 2 camere, bucatarie open space si dependinte. Acesta dispune de tamplariem exterioara din PVC cu geam termopan, tamplarie interioara noua din lemn, usa metalica la intrare, centrala termica si calorifere din otel.
 Finisaje: Camerele dispun de parchet laminat si zugraveli cu vopsea lavabila. In hol, baie si balcon pardoselile sunt din gresie, iar in baie si bucatarie peretii sunt placati partial cu faianta.

  • Pret 44.500 €
  • Adresa Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare semidecomandat
  • Etaj 5
  • An constructie 2008


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.