Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  2 camere Bd.Basarabia-Muncii

a
Adaugat de sedmagimob (11:30 ; 18 Nov; Anunt EXPIRAT, 15 vizite)
 
 

Bd.Basarabia - Bd.Basarabia 2 camere : etaj 9/10, semidecomandat, confort 1, 50mp.
Blocul este situat la 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Piata Muncii, vis a vis de Parcul National (se traverseaza strada si se intra in parc). In imediata apropiere se regasesc Parcul Ghe. Petrascu si Parcul IOR (10 min mers pe jos). Privelistea apartamentului este peste Parcul National.
Beneficiaza de: apometre, geam termopan la toate camerele inclusiv balcon (5 m lungime), gresie, faianta, parchet, corpuri de iluminat, cablu tv, internet si telefon, usa metalica. Este situat intr- un bloc civilizat, scara foarte curata si ingrijita, 2 lifturi noi. Apartamentul este luminos, fiind orientat in intregime pe partea de est. Balconul este pe intreaga lungime a bucatariei si sufragerie, cu iesire in atat din bucatarie cat si din sufragerie. Se vinde cu bucataria utilata (plita, cuptor, frigider) si mobilata (mobilier MDF) in intregime, cu doua dressing- uri: unul mare in holul de la intrare (usi

  • Pret 56.000 €
  • Adresa Basarabia, Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare semidecomandat
  • Etaj 9
  • An constructie 1968


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.