Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Sennheiser Speakerphone SP 20

a
Adaugat de Sennheiser (18:18 ; 10 Oct; Anunt EXPIRAT, 152 vizite)
 

Sennheiser SP 20 ML este un difuzor compact cu amplificator si microfon incorporat, portabil si conceput pentru oamenii de afaceri care au nevoie de solutii de conferinte flexibile. SP 20 ML este optimizat pentru Microsoft Lync si poate deservi atat necesitatile unei conferinta personale cat si a unui mic grup, permitandu-va sa configurati un apel de conferinta la momentul potrivit.
Utilizatorii care au nevoie de un sunet excelent in conferinta vor aprecia designul sau exceptional si functionalitatea sa prietenoasa. Pur si simplu va conectati la un calculator, telefon sau tableta cu cablul potrivit (SP 20 ML are incorporate 2 cabluri pentru conectare: USB si Jack 3.5 mm) si puteti initia convorbirea dorita. Sunetul Sennheiser de calitate HD si claritatea vocii vor oferi o interactiune mai buna intre vorbitor si ascultator sporind eficienta si calitatea colaborarii.
Informatii suplimentare, prezentari de produse si preturi pe site : www.video-s.ro si www.audiobiz.ro

  • Pret 898 RON
  • Sectiune Computere
  • Adresa Bucuresti
  • Stare nou
  • Marca Altele


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0737.761.881
a
a
www.video-s.ro
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.