Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Carlig Citroen C4 Cactus dem

a
Adaugat de comercial14@ad-auto.ro (11:03 ; 12 Mai; Anunt EXPIRAT, 22 vizite)
 

Carlig de remorcare cu sfera demontabila automat marca Galia pentru Citroen C4 Cactus fabricatie 2014 - . Masa maxim remorcabila 1000 kg cu apasare de 70 kg si forta D=6,54 kn. Pentru acest model de masina se recomanda montarea unei instalatii electrice cu interfata Can-Bus.

Varianta de carlig demontabil cu sistem tip baioneta (patent Galia) se foloseste simplu, demontarea se face fara efort iar in momentul in care sfera este demontata nu ramane vizibil decat locul de prindere iar dumneavoastra nu veti fi incomodat de aceasta. Cu fiecare carlig de remorcare demontabil automat marca Galia primiti cadou un sac pentru pastrarea sferei atunci cand este demontata .

Carligul de remorcare marca Galia este proiectat individual pentru fiecare model de masina in parte respectand punctele de prindere originale ale masinii.
Tratamentul de suprafata (zinc la cald), care previne aparitia ruginii este cel mai bun tratament de suprafata folosit la realizarea unui carlig de remorcare.

  • Pret 1.040 RON
  • Adresa Toamnei Nr.93, Ap.2, Bucuresti
  • Tip piese consumabile-accesorii


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0730.227.544
0743.227.544
a
a
www.carlig-remorcare.ro
a
Toamnei Nr.93, Ap.2, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.