Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Foarfeci gradina FISKARS P 94

a
Adaugat de Anonim (11:12 ; 06 Iun; Anunt EXPIRAT, 8 vizite)
 

foarfecii Fiskars sunt concepute ergonomic pentru confort si usurinta in manuire si sunt recunoscute de multi gradinari si experti in industrie ca fi ind cele mai bune din categoria lor, pentru calitate si performante. Manerele ergonomice sunt realizate din poliamida armata cu fi bra de sticla, iar lamele din otel inoxidabil sunt protejate de un mecanism de inchidere accesibil, atunci cand foarfeca nu este folosita.
Gama cuprinde foarfeci cu garda de protectie, practice si cu o prindere sigura, foarfeci cu parghie de forta, create special pentru doamne si foarfeci cu mecanism de forta, unice datorita folosirii simultane a tuturor degetelor, ca urmare a integrarii mecanismului intre manerele rotative si lame. Tehnologia patentata PowerStep permite gradinarilor sa taie ramuri in 1, 2 sau 3 pasi. LIVRARE METROU PIATA SUDULUI,MALL SUN PLATZA

  • Pret 50 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.