Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Usi garaj Automatizari porti

a
Adaugat de plusveiagroup@gmail.com (15:24 ; 02 Iul; Anunt EXPIRAT, 1 vizita)
 
 

SC PLUS VEIA GROUP SRL comercializeaza usi de garaj sectionale, rezidentiale si industriale, sisteme de automatizari porti, rulouri si grilaje metalice.
1.Constructia usii este realizata din panouri din tabla de otel galvanizat, izolata termic cu spuma poliuretanica, tip sandwich. Panourile se imbina perfect intre ele si se asigura etansarea cu ajutorul unor garnituri de cauciuc. De asemenea, confectionam usi pietonale incorporate in usile de garaj. Acest tip de usi confera un aspect deosebit garajului, datorita diferitelor tipuri de suprafete, inclusive imitatii de lemn.
2.Sistemele de automatizari sunt concepute sa deschida porti glisante, porti batante, autoportante sau pot fi adaptate la orice tip de usi. Kit-ul contine motoreductor,unitate de comanda, sistem de prindere si de ghidaj, senzori de prezenta, girofar si telecomenzi.
3.Rulourile si grilajele metalice zincate pot fi cu lamele pline, microperforate sau tubulare. Acestea pot fi actionate manual sau electric.

  • Pret 400 €/buc
  • Adresa Bucuresti, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0742.020.675
0747.228.664
a
a
www.usidegarajcluj.info
a
Bucuresti, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.