Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Conac, Casa boiereasca

a
Adaugat de Anonim (20:40 ; 31 Mai; Anunt EXPIRAT, 628 vizite)
 
 

Agentia imobiliara SILVER HOUSE INVEST, va propune spre vanzare un Conac deosebit, la numai 40 de km de Bucuresti, perfect pentru o afacere sau de ce nu? pentru locuit.
Cladirea a fost construita de italieni in anul 1915, cu pereti grosi din caramida italieneasca, cu centura de aer la sol pentru a nu avea igrasie. Are 9 camere, apa curenta locala de adancime, apa la put, incalzire cu centrala proprie cu lemne, fosa septica, acoperis nou din tabla Lindab , geamuri termopane noi de calitate. Vara nu necesita aer conditionat datorita grosimii peretilor.
Necesita reparatii sau schimbarea tencuielii exterioare..
Localitatea se numeste Crivat, jud Calarasi intr-o zona de balti de peste si vanatoare. Din fata casei se pleaca periodic in partidele de vanatoare. Suprafata totala a imobilului este de 350mp pe nivel, Se poate obtine si un etaj 1, existand o inaltime de 4m si o suprafata totala de 350 mp, unde se pot amenaja mai multe dormitoare si , astfel se poate amenaja o Pensiune vanatoreas

  • Pret 65.000 €
  • Adresa Frumusani, Crivat, judetul Calarasi


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0734.487.591
031.425.77.48
a
www.silverhouseinvest.ro
a
Frumusani, Crivat, judetul Calarasi

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.