Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Casa Sinesti Ialomita

a
Adaugat de corina.butnariu@librabank.ro (16:14 ; 22 Iun; Anunt EXPIRAT, 4301 vizite)
 
 

Propunem spre vanzare imobil compus din teren intravilan in suprafata de 2050mp pe care este amplasata constructia C1-locuinta, formata din parter si etaj. Imobilul este situat in com. Sinesti, Jud.Ialomita cu suprafata construita de 129mp si suprafata construita desfasurata de 258mp, beneficiaza de o anexa –garaj cu suprafata construita de 50mp. Constructia realizata in jurul anului 1992 este din zidarie si caramida, finisata la exterior cu vopsea decorativa, plansee si scari din beton armat, acoperisul este tip sarpanta de lemn, cu invelitoare din tabla, beneficiaza de toate utilitatile, drumul de acces este betonat.
Se afla la o distanta de aproximativ 25km de Bucuresti, este amplasata pe o strada principala in loc Sinesti (str cu Primaria, Scoala, sectia de Politie), beneficiaza de mijloace de transport de tip Maxi Taxi.

  • Pret 68.000 €
  • Adresa Sinesti, judetul Ialomita
  • Suprafata 256mp
  • Nr. camere 4
  • Stadiul constructiei la cheie
  • An constructie 1992


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0754.054.054
0748.884.312
a
a
www.librabank.ro
a
Sinesti, judetul Ialomita

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.