Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Vila de vazare

a
Adaugat de silviubolnavuvatui@gmail.com (11:56 ; 04 Feb; Anunt EXPIRAT, 85 vizite)
 
 

Nord Expert Imobiliare va prezina o superba vila "cu personalitate" construita in perioada 1940 , renovata si amenajata lux in 2015, Zona este populata de un numar impresionant de vile interbelice cu o arhitectura deosebita, reprezentative.
Vila, renovata in 2015 se afla in stare foarte buna, pastrand in intregime decoratia originala. Vila este structurata pe 3 niveluri: subsol, parter, etaj si pod
Parterul este alcatuit din 5 camere vestibul cu acces catre un living generos dinning, birou. De asemenea, la parter este amplasata o bucatarie, o baie pentru oaspeti.
Etajul 1 este compus din 6 camere spatioase cu tavane inalte si ferestre generoase, accesate dintr-un hol central, amplu, orientat catre un perete vitrat si catre o terasa generoasa. La demisol sunt amplasate 4 camere1 baie,1 spalatorie, 2 spatii de depozitare Crama si spatiul tehnic.
Ferestrele sunt prevazute cu jaluzele de aluminiu.
Vila dispune de 2 accese - cel principal amplasat pe fatada laterala si cel de servicu.

  • Pret 750.000 €
  • Adresa Plantelor, Bucuresti
  • Suprafata 600
  • Nr. camere 16
  • Stadiul constructiei la cheie
  • An constructie 1940


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.