Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  CREMA HIDRO COMPLEX DR. TEMT

a
Adaugat de cosmetice@drtemt.ro (12:35 ; 29 Mai; Anunt EXPIRAT, 62 vizite)
 

CREMA HIDRO COMPLEX INTENS HIDRATANTA CU DOUA TIPURI DE MOLECULE DE ACID HIALURONIC DR. TEMT este o crema profesionala pentru ingrijirea intensiva a tenului ridat, recomandata pentru toate tipurile de ten, fiind ideala pentru tenul matur, uscat, sensibil si degradat ca urmare a expunerii la soare.

CREMA HIDRO COMPLEX INTENS HIDRATANTA CU DOUA TIPURI DE MOLECULE DE ACID HIALURONIC DR. TEMT este o crema care lupta impotriva semnelor de imbatranire a pielii, reduce vizibil ridurile si liniile de expresie, netezeste pielea, ofera pielii un aspect mai tineresc conferind o hidratare optima, pielea isi recapata prospetimea si vitalitatea instant.

CREMA HIDRO COMPLEX INTENS HIDRATANTA CU DOUA TIPURI DE MOLECULE DE ACID HIALURONIC DR. TEMT se absoarbe foarte usor in piele, oferind o hidratare intensa si datorita celor doua tipuri de acid hialuronic din compozitie are un efect de lifting facial instant dupa prima aplicare.

MOD DE AMBALARE: 50 ML - 223 RON.

  • Pret 223 RON
  • Sectiune cosmetice dama
  • Adresa Bucuresti
  • Marca Alte marci
  • ingrijire ten


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.