Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  CREMA CU RETINOL DR. TEMT

a
Adaugat de cosmetice@drtemt.ro (12:35 ; 29 Mai; Anunt EXPIRAT, 57 vizite)
 

Webshop www.drtemt.ro. COMENZI LA TEL. 0748198568. DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

CREMA CU RETINOL HRANITOARE PENTRU TEN MATUR SI USCAT DR. TEMT este special conceputa pentru a proteja si hidrata pielea si a reduce ridurile fine. Aceasta crema este deosebit de hranitoare, lasa pielea moale si supla.

CREMA CU RETINOL HRANITOARE PENTRU TEN MATUR SI USCAT DR. TEMT este bogata in vitamina A care contribuie la mentinerea elasticitatii si supletei pielii, in timp ce proprietatile nutritive ale acestei creme conduc la reducerea ridurilor fine.

CREMA CU RETINOL HRANITOARE PENTRU TEN MATUR SI USCAT DR. TEMT este o crema profesionala care reface si regenereaza pielea, recomandata pentru toate tipurile de ten.

Retinolul patrunde profund in derm, stimuleaza inoirea celulelor pielii, scade pierderile de umiditate din piele, mentine hidratarea naturala a pielii, confera elasticitate si un aspect sanatos pielii.

  • Pret 120 RON/50 m
  • Sectiune cosmetice dama
  • Adresa Bucuresti
  • Marca Alte marci
  • ingrijire ten


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.