Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  FIOLE CU RETINOL DR. TEMT

a
Adaugat de cosmetice@drtemt.ro (12:34 ; 29 Mai; Anunt EXPIRAT, 65 vizite)
 

webshop www.drtemt.ro. COMENZI LA TEL: 0748198568. DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

FIOLELE CU RETINOL REPARATOARE REGENERANTE 5 ML DR. TEMT sunt recomandate in tratamentul tenului normal, matur, deteriorat de soare si iritat.

FIOLELE CU RETINOL REPARATOARE REGENERANTE 5 ML DR. TEMT regenereaza pielea, imbunatatesc circulatia sanguina si intaresc pielea.

FIOLE CU RETINOL REPARATOARE REGENERANTE 5 ML DR. TEMT - INGREDIENTE PRINCIPALE:

VITAMINA A PALMITATE: repara pielea deteriorata ca urmare a actiunii nocive a razelor solare, sporeste permeabilitatea si intensifica circulatia sanguina.

Retinolul patrunde profund in derm, stimuleaza innoirea celulelor pielii, scade pierderile de umiditate din piele, mentine hidratarea naturala a pielii, confera elasticitate si un aspect sanatos pielii; utilizata ca antioxidant, stimuleaza productia proprie de colagen, protejeaza pielea si stimuleaza regenerarea celulelor pielii.

  • Pret 78 RON/5 x
  • Sectiune cosmetice dama
  • Adresa Bucuresti
  • Marca Alte marci
  • ingrijire ten


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.