Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  FIOLE CU VITAMINA C DR. TEMT

a
Adaugat de cosmetice@drtemt.ro (12:38 ; 29 Mai; Anunt EXPIRAT, 54 vizite)
 

Webshop www.drtemt.ro. COMENZI LA TEL: 0748198568. DR. TEMT COSMETICE PROFESIONALE - CALITATEA GERMANA SI EFECTELE IMEDIATE ALE PRODUSELOR NE RECOMANDA.

FIOLELE COSMETICE CU VITAMINA C PROTECTOARE SI REGENERATOARE 5 ML DR. TEMT sunt recomandate pentru toate tipurile de ten.

Vitamina C asigura protectie si stimuleaza pielea in zilele insorite, atunci cand pielea este expusa la lumina puternica a soarelui sau pentru persoanele care lucreaza in birouri unde ventilatia se face artificial, cu aer conditionat, a caror piele devine uscata si obosita.

Vitamina C creste in mod clar productia de colagen, elastina si acid hialuronic la nivelul pielii. Este ingredientul activ care lupta deosebit de eficient impotriva radicalilor liberi, corectand dezechilibrele create la persoanele care fumeaza.

FIOLELE COSMETICE CU VITAMINA C PROTECTOARE SI REGENERATOARE 5 ML DR. TEMT protejeaza pielea impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi, regenereaza pielea, o hidrateaza intens.

  • Pret 76 RON/5 bu
  • Sectiune cosmetice dama
  • Adresa Bucuresti
  • Marca Alte marci
  • ingrijire ten


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.