Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Birouri Obor

a
Adaugat de hestia.group@yahoo.com (15:17 ; 24 Iul; Anunt EXPIRAT, 145 vizite)
 

Bucur Obor, apropiere metrou, disponibil etajul 5, complet, 302 mp in cladire birouri p+9, construita in anii 70. Cladirea are destinatie exclusiv birouri si beneficiaza de paza permanenta, doua lifturi, locuri parcare exterioare. Etajul disponibil este renovat complet, foarte luminos, compartimentat in rigips, parchetat, cu aer conditionat in fiecare birou si doua centrale termice proprii. Suprafata este de 302mp, din care aprox 250mp mochetabili, si este compartimentat in 10 birouri, oficiu, zona receptie, grupuri sanitare duble B/F exterioare zonei mochetabile. Se poate inchiria integral, sau partial, aprox 215mp, caz in care grupurile sanitare devin comune. Poate fi recompartimentat.
Chiria solicitata este de 7.5E/mp/luna in cazul inchirierii integrale, respectiv 8E/mp/luna in cazul inchirierii partiale. Utilitatile se platesc separat, consumurile proprii fiind contorizate.
Nota: aceasta oferta este destinata exclusiv persoanelor juridice identificabile.

  • Pret 8 €/mp²
  • Adresa Bucuresti
  • Destinatie birouri


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
031.105.27.22
0744.427.483
a
a
www.hestiagroup.ro
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.