Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Garsoniera lux Oltenitei

a
Adaugat de anca_vsl@yahoo.com (18:22 ; 02 Mai; Anunt EXPIRAT, 179 vizite)
 
 

Garsoniera noua de vanzare in Megaansamblu rezidential! Mega proiectul este amplasat chiar la granita dintre Berceni – sector 4 si Popesti-Leordeni, pe soseaua Oltenitei stradal, ceea ce face ca accesul sa fie unul excelent avand in vedere amplasamentul ideal, iar distanta mica fata de punctele de interes major sau fata de centrul orasului urca acest proiect pe loc fruntas in topul ansamblurilor rezidentiale din Zona de Sud.
Garsoniera este situata la nivelul 2 din 6, constructia este 2016, accesul in bloc se face pe baza de cartela, suprafata utila este de 45 mp, este decomandata, complet finisata, dispune de videointerfon, este dotat cu centrala termica individuala, baia este foarte spatioasa si generoasa. Garsoniera beneficiaza de asemenea de certificat energetic. Un aspect foarte important pentru viitorul proprietar este accesul la marile centre comerciale din zona de sud a capitalei: Metro, Real, Obi, gradinita, scoala, restaurant si unitati medicale. Merita vizionata!!!

  • Pret 44.000 €
  • Adresa Oltenitei, Bucuresti
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 2
  • An constructie 2016


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.