Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Garsoniera spatioasa 38mp

a
Adaugat de robertesimion@yahoo.com (16:14 ; 20 Feb; Anunt EXPIRAT, 172 vizite)
 

Va propunem spre vanzare o garsoniera decomandata cu suprafata utila de 38 mp situata intr-un imobil nou, amplasat in zona Berceni, mai exact la aproximativ 8 minute de mers pe jos de statia de metrou Dimitrie Leonida, in imediata apropiere a celor mai mari centre si galerii comerciale (Metro Berceni, Carrefour Grand Arena, Mall Sun Plaza, Mega Image etc).

Compartimentarea este foarte eficienta, holul pentru decomandare beneficiaza de un spatiu generos si faciliteaza acccesul individual catre camerele locuintei: un living spatios cu iesire in balcon, o bucatarie generoasa si baia utilata complet cu obiecte sanitare de cea mai buna calitate.

Apartamentul se va preda finisat in totalitate conform cerintelor viitorului sau proprietar, cu finisaje moderne din import: gresie, faianta, parchet, usi de interior, centrala termica proprie, calorifere, obiecte sanitare in baie.

Locuinta este racordata individual la toate utilitatile orasului: gaze, canalizare, apa si electricitate.

  • Pret 30.500 €
  • Adresa Bucuresti
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 2
  • An constructie 2016


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.