Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  2 camere langa metrou Teclu

a
Adaugat de andreea.di.anna@gmail.com (17:43 ; 03 Oct; Anunt EXPIRAT, 16 vizite)
 
 

Proiectul este situat in sud-estul Bucurestiului si este plin de culoare si de eleganta. Complexul rezidential este localizat in zona Theodor Pallady si este format din 12 blocuri despartite de spatii verzi si parcuri generoase, precum si de facilitati diverse care iti vor asigura confortul si linistea dorite. Paleta de optiuni este diversa: de la garsoniere si pâna la apartamente cu patru camere, apartamentele dispun de compartimentari variate, iar finisajele sunt de cea mai inalta calitate.
Este un proiect nou, care se remarca in principal prin preturile extrem de abordabile, potrivite pentru orice buzunar. Zona aleasa pentru amplasarea complexului dispune de acces extrem de prietenos la mijloacele de transport in comun, dar si la o zona completa si extrem de diversificata de centre comerciale de interes zilnic (Auchan, Jumbo, Metro, Decathlon si, in curând, Ikea).
Pretul nu contine TVA.

  • Pret 46.500 €
  • Adresa Theodor Pallady, Bucuresti
  • Nr. camere 2
  • Compartimentare decomandat
  • Etaj 4
  • An constructie 2016


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0723.190.415
a
a
www.star-construct.ro
a
Theodor Pallady, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.