Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  DE VANZARE teren ultracentral

a
Adaugat de ioana.rus@imotrustarad.ro (11:02 ; 01 Iul; Anunt EXPIRAT, 2375 vizite)
 
 

IMOTRUST scoate la vânzare unul din cele mai valoroase terenuri intravilane cu PUZ din centrul Aradului, la intersectia strazilor Vasile Milea cu I.C Bratianu. Pret: 450.000 EUR.
Alege sa iti construiesti casa aici si te vei bucura de adevaratul potential al terenului si anume locatia ideala raportata la centrul orasului Arad:
vei locui la 2 minute de Podgoria si de cele mai bune scoli, gradinite, locuri de joaca, parcuri din Arad la doar doi pasi de tine, te vei relaxa in aer liber pe faleza Muresului terenul tau va avea o vizibilitate exceptionala data de plasarea in zona de case din centrul Aradului dispui deja de toate utilitatile (apa, canal, curent, gaz, telefonie, internet, fibra optica).
Si nu in ultimul rând, terenul poate avea functie:
REZIDENȚIALĂ: se pot construi 3 case pe 3 parcele individuale 
COMERCIALĂ: poate fi folosit si pentru dezvoltare mixta, iar in ceea ce priveste viitoarea cladire, regimul de inaltime este 2S+P+5E+2Er

  • Pret 450.000 €
  • Adresa Arad
  • Tip teren intravilan


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.