Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Azil batrani Bucuresti-Bragadi

a
Adaugat de Anonim (11:25 ; 01 Apr; expira in 29 de zile, 1109 vizite)
 
 

Oferim servicii specializate pentru batrani si persoane cu dizabilitati. Avem experienta indelungata in ingrijirea la standarde europene, dobandita pe parcursul a 15 ani de lucru in Italia. Servicii oferite: Ingrijire zi si noapte; Mobilier si aparate medicale (Italia); Masa (3 mese principale, 2 gustari); Igiena; Administrare medicamente; Tratament perfuzabil, injectabil, glicemii; Schimbare pampers, tratare escare; Evaluare medic generalist; Asigurare prim ajutor; Terapie ocupationala; Servicii de menaj/ Spalatorie; Camere de zi; TV, telefon, internet; Cada cu usa (pentru batrani / persoane cu dizabilitati locomotorii); Mese festive: sarbatori importante si onomastice; Mediu sigur, securizat.

Contactati-ne pentru a evalua impreuna costurile si necesitatile pentru ingrijire a persoanei ce urmeaza a fi internata in cadrul caminului particular. Sunati chiar acum la 0768.737.246.

  • Adresa Maracineni 92, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0768.737.246
a
www.caminlili.blogspot.ro/
a
Maracineni 92, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.