Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Garsoniera, complet finisata

a
Adaugat de robertesimion@yahoo.com (13:20 ; 02 Mar; Anunt EXPIRAT, 298 vizite)
 
 

Ofer spre vanzare o garsoniera cu o suprafata utila 24,97mp, disponibila la parter inferior, intr-un imobil nou ce are un regim de inaltime D+P+2E+EM, pozitionat in zona Berceni – Dimitrie Leonida.
Imobilul face parte dintr-un ansamblu rezidential nou, construit dupa ultimele cerinte si reglementari in domeniul constructiilor, iar in cadrul acestuia vor fi amenajate: o zona de relaxare, spatii verzi si parcari delimitate.
Structura imobilului se realizeaza in conformitate cu cele mai stricte cerinte si standarde in vigoare privind calitatea si rezistenta la seism conform noului cod seismic emis in 2013, din beton armat de cea mai buna calitate cu certificate ISO pentru grinzi, stalpi si placi de separare, iar inchiderile peretilor se vor realiza cu ajutorul blocurilor de caramida Porotherm atat la interior cat si la exterior peste care se va aplica intreg termosistemul de anvelopare termica de ultima generatie de la Adeplast.
Pretul este doar pentru plata cash.

  • Pret 21.700 €
  • Adresa Bucuresti
  • Compartimentare semidecomandat
  • Etaj demisol
  • An constructie 2018


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.