Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Curs Corel Draw Print Workshop

a
Adaugat de mariustipa@gmail.com (09:18 ; 02 Iun; Anunt EXPIRAT, 319 vizite)
 
 

Descrierea atelierelor practice Corel Draw:
Atelier 1: vom crea de la zero un pliant destinat tipografiei digitale, vom prelucra imaginile care intra in componenta pliantului.
Atelier 2: tirajul pliantului s-a marit, asadar vom modifica pliantul pentru tipografia offset, vom face conversia documentului, a spatiilor de culoare, profilurilor de culoare ICC Profile solicitate de tipografie, vom prelucra imaginile in CMYK, atat cu ajutorul Corel Photopaint, cat si cu Adobe Photoshop.
Vom detalia notiuni de tipar, pre-press si DTP, le vom aplica proiectelor noastre, apoi vom exporta pentru tipar in mai multe formate – vom explora si colaborarea Corel Draw – Adobe Illustrator pentru tipar, respectiv Corel Draw – Adobe Photoshop, pentru prelucrarea imaginilor.
Atelier 3: vom crea o coperta CMYK in are am importat imagini RGB, coperta pe care o exportam in Adobe Illustrator, de unde vom realiza exportul pentru tipar, dupa ce am setat Overprint si am verificat separatia de culoare.
.....

  • Pret 1 RON/dvd
  • Adresa Timisoara, Lugoj, Jimbolia, judetul Timis


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0721.455.102
a
a
www.softedu.eu/corel-draw-print-workshop.html
a
Timisoara, Lugoj, Jimbolia, judetul Timis

 
 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.