Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  PERMANENT DE GENE COMBINAL DR.

a
Adaugat de cosmetice@drtemt.ro (12:41 ; 29 Mai; Anunt EXPIRAT, 19 vizite)
 

PERMANENTUL DE GENE COMBINAL EYELASH LIFTING KIT PENTRU 60 DE APLICATII DR. TEMT este un produs nou al Laboratoarelor Cosmetice, are o tehnica de aplicare foarte simpla, ofera o multitudine de beneficii genelor tale la cel mai bun pret din Romania.

PERMANENTUL DE GENE COMBINAL EYELASH LIFTING KIT PENTRU 60 DE APLICATII DR. TEMT confera un aspect natural de gene perfecte, creaza iluzia unor gene mai lungi si mai voluminoase, ochii capata un aspect mult mai expresiv, genele sunt ridicate in loc sa fie ondulate, rezultatele sunt vizibile imediat si dureaza pana la 4 saptamani.

Infatisarea fiecarei persoane este determinata de privirea acesteia, inclusiv de aspectul genelor. Fie ca avem genele scurte sau lungi, efectul de curbare al acestora le confera un aspect mai expresiv.

Permanentul de gene Combinal Eyelash Lifting kit pentru 60 de aplicatii Dr. Temt foloseste o metoda inovatoare care ridica genele usor, facandu-le sa arate mai lungi si mai voluminoase, este fiabil si nu prezinta p

  • Pret 452 RON/kit
  • Sectiune cosmetice dama
  • Adresa Curtea Domneasca, Bucuresti
  • Marca alt brand


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0748.198.568
a
a
www.drtemt.ro
a
Curtea Domneasca, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.