Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Tamplarie PVC VEKA si aluminiu

a
Adaugat de oferte@conexpert.ro (14:34 ; 24 Iul; Anunt EXPIRAT, 72 vizite)
 

Firma Conexpert Group proiecteaza, executa si monteaza tamplarie PVC si tamplarie din aluminiu cu geam termopan, pereti cortina, placari ventilate, luminatoare, compartimentari interioare, sisteme de umbrire, balustrade din aluminiu si sticla, rulouri exterioare, obloane, plase contra-insecte, glafuri de interior si exterior.
Dorim sa va oferim produse de calitate la un pret foarte competitiv, de aceea colaboram cu furnizori recunoscuti in domeniu : VEKA - Germania pentru profile PVC (clasa A), SCHUCO, REYNAERS, ALUMIL, PROFILCO pentru sisteme de profile din aluminiu, ROTO pentru feronerie, AGC, SAINT-GOBAIN si GUARDIAN pentru geam termoizolant.
Asiguram garantie 5 ani pentru produsele noastre.Termenele de executie sunt mici, de aceea livrarea este rapida, iar montajul este ireprosabil. Avem preturi competitive si va oferim un excelent raport calitate-pret pentru produsele noastre.

  • Sectiune ferestre, usi
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
021.336.02.83
0722.450.456
a
a
www.conexpert.ro
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.