Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Cupluri, modele de videochat

a
Adaugat de office@mysecret-studio.ro (15:55 ; 24 Mar; Anunt EXPIRAT, 18 vizite)
 

Daca ai nevoie de un program flexibil, un job distractiv unde sa vii cu placere şi unde sa faci bani repede şi simplu, atunci ai ajuns unde trebuie!
MySecret Studio este in cautarea de modele cupluri pentru videochat ! Suntem localizati in Brasov, intr-o locatie selecta, avem camere pentru fiecare model in parte. Locatia noastra respecta si este dotata dupa ultimile standarde in domeniu. Fiecare cuplu lucreaza in camere separate.Castiguri de minim 2000€$ pe luna.
Tot de ce ai nevoie este sa ai 18 ani impliniti si sa ai cunostitinte minime de limba engleza, deoarece aproape toate conversatiile vor fi in limba engleza, aceasta fiind limba de comunicare internationala.
Lucram legal din dorinta de a ne extinde si de a mentine parteneriate de lunga durata, nu doar ceva provizoriu precum multe alte studiouri de videochat. Oferim cazare intr-o vila de lux pentru cuplurile care vin din alt oras !
Contact 0734901452 , prin e-mail office@mysecret-studio.ro.

  • Salariu 2.000 $
  • Adresa Brasov
  • Program full time


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0734.901.452
a
a
www.mysecret-studio.ro/
a
Brasov

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.