Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Echipamente pentru bucatarie

a
Adaugat de anuntvanzariddgi@yahoo.com (11:33 ; 06 Apr; Anunt EXPIRAT, 24 vizite)
 

DDG INSOLVENCY IPURL, cu sediul in Cluj-Napoca, str. Septimiu Albini, nr. 115, jud. Cluj, lichidator judiciar al societatii EXPRESS CASA S.R.L organizeaza licitatie publica cu strigare in vederea vanzarii in mod individual a activelor societatii debitoare EXPRESS CASA S.R.L. pornind de la 80% din valoarea contabila a bunurilor.Licitatia va avea loc in data de 12.04.2017, ora 14:00, la sediul DDG INSOLVENCY IPURL din Cluj-Napoca, str. Septimiu Albini nr. 115, jud. Cluj.
In caz de neadjudecare licitatia se repeta la datele de 19.04.2017, 26.04.2017 si la aceeasi ora si in aceleasi conditii. Descrierea completa a bunurilor si conditiile de participare la licitatie sunt cuprinse in Caietul de sarcini care poate fi achizitionat de la sediul lichidatorului judiciar.
Documentatia de inscriere la licitatie si cautiunea vor trebui depuse cu cel putin 24 ore anterior orei stabilite pentru licitatie la sediul lichidatorului judiciar. Informatii suplimentare se pot obtine la numarul:0747512508

  • Pret 9 €
  • Sectiune vase de gatit
  • Adresa Cluj-Napoca, judetul Cluj
  • Stare nou


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.