Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Traduceri legalizate

a
Adaugat de contact@traduceri10.ro (11:35 ; 17 Mai; Anunt EXPIRAT, 25 vizite)
 

Fie ca participati la licitatii, doriti incheierea unui parteneriat sau doriti sa va inscrieti la studii, Traduceri10 va sta la dispozitie pentru traduceri legalizate, garantand confidentialitatea documentelor, seriozitate si profesionalism.
Traducem in 20 de limbi si putem asigura legalizarea notariala pentru traducerile realizate in domenii: juridic, tehnic, medical, economic, financiar, IT, web.
Traducerile sunt realizate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei, sunt intotdeauna verificate de un revizor independent, respecta total formatul documentului original. Oferim consultanta gratuita, metode flexibile pentru transmiterea si preluarea materialelor, tarife si discounturi convenabile, garantam confidentialitatea proiectelor de traduceri legalizate.
Procedura de legalizare notariala nu se refera la calitatea traducerii sau la continutul acesteia, ci doar confirma calitatea de traducator autorizat a persoanei ce realizeaza traducerea. Solicitati acum o oferta!

  • Pret 19 RON
  • Adresa Sector 5, Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0722.756.060
0747.756.060
a
a
www.traduceri10.ro
a
Sector 5, Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.