Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Fereastra FDY-V U3 78x186

a
Adaugat de office@ferestredemansarda.com (15:29 ; 17 Mai; Anunt EXPIRAT, 56 vizite)
 
 

Sunt amplasate in doua canaturi suprapuse care le transforma din ferestre superinalte in ferestre uriaşe. Canatul superior este, de fapt, fereastra superinalta (a carei pivotare se face deasupra liniei mediane) iar canatul inferior este o parte fixa. Sunt singurele ferestre de mansarda de pe piaţa care raspund cerinţelor normei DIN 5034-1 (referitoare la luminatul incaperilor) in condiţiile montarii pe un acoperiş cu panta cuprinsa intre 30˚- 43˚. Fereastra FDY-V inlocuieşte necesitatea combinarii pe verticala cu acelaşi rezultat: o suprafaţa vitrata mai mare. În cazul combinaţiilor standard distanţa intre suprafeţele vitrate este de 30 cm, in timp ce in cazul acestor ferestre este doar de 15cm.
Mânerul de operare montat in partea de jos a ferestrei superioare permite operarea uşoara. Mânerul asigura şi blocarea in doua poziţii de intredeschis.

  • Pret 385 €/buc.
  • Sectiune ferestre, usi
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.