Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Fereastra FTT U8 Thermo 66x118

a
Adaugat de office@ferestredemansarda.com (15:35 ; 17 Mai; Anunt EXPIRAT, 54 vizite)
 
 

Ferestre de mansarda speciale destinate caselor eficiente energetic dar si caselor pasive. Sticla este amplasata intr-o cercevea special construita, cu profile din lemn mai late comparativ cu ferestrele obisnuite. Aceasta constructie minimizeaza fenomenul puntilor termice si confera o izolatie mai buna ferestrei. Fereastra FTT U8 Thermo cu un coeficient de transmitanta termica Uw=0.58W/m2K este cea mai « calduroasa » fereastra de mansarda de pe piata, furnizata si instalata impreuna cu rama de etansare EHV-AT Thermo. Este echipata standard cu cu un kit de izolare XDK constând in folie permeabila la vapori XDP si folie impermeabila XDS. Deschiderea supramediana asigura confortul utilizarii. Structura speciala a ferestrei care utilizeaza o cercevea mai groasa si sistemul de 4 garnituri de etansare pentru a reduce pierderile de caldura.
- Cerceveaua poate fi fixata in pozitie deschis sau poate fi rotita cu 180°, in vederea curatarii partii exterioare a geamului.

  • Pret 775 €/buc.
  • Sectiune ferestre, usi
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.