Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Servici paza si protectie

a
Adaugat de stancu.rstoffice@gmail.com (10:37 ; 23 Mai; Anunt EXPIRAT, 57 vizite)
 

Red Stars Training Security S.R.L este o societate romana cu capital integral privat, care a luat fiinta in anul 2011, in baza Legii 31/1990 privind societatile comerciale, fiind autorizata de Ministerul Administratiei si Internelor conform Legii Nr. 333/2003.

Agentii de securitate ai Red Stars Training Security S.R.L au fost si sunt intotdeauna foarte bine pregatiti pentru a putea face fata in orice situatie, actionand rapid, energic si eficient.

Personalul de paza este echipat cu uniforma personalizata, aprobata in conformitate cu Legea nr. 333/2003 de Inspectoratul General al Poliţiei.
Dispune de dotari speciale in acest domeniu de activitate printre care enumeram : staţii radio emisie-recepţie, arme neletale sau arme de foc (acolo unde este cazul), spray cu gaz iritant-lacrimogen, tomfa, telefon mobil, oferind astfel maxima protecţie şi securitate in orice situaţie.
Activitatile de paza si protectie se desfasoara pe tot teritoriul tarii!

  • Pret 1 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0748.548.960
a
a
www.rstsecurity.ro/
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.