Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Sibutril 15 mg

a
Adaugat de cheapukmeds@gmail.com (16:21 ; 14 Iun; Anunt EXPIRAT, 20 vizite)
 

Sibutril 15 mg se utilizeaza in combinatie cu o dieta cu calorii reduse si exercitii fizice pentru a ajuta oamenii care sunt supraponderali sa piarda in greutate si sa isi mentina pierderea in greutate. Sibutramine HCL Monohidrat se afla intr-o clasa de medicamente numite supresoare de apetit. Ea actioneaza actionand asupra centrelor de control al poftei de mancare din creier pentru a reduce pofta de mancare din cauza impactului asupra neurotransmitatorului serotonin.

Dozare

Sibutramina este de obicei administrata o data pe zi.
Sibutramina poate fi administrata cu sau fara alimente.
Trebuie sa pierdeti cel putin 1,5 kilograme pe kilogram in primele 4 saptamani de la administrarea sibutraminei si sa consumati o dieta cu continut scazut de calorii.


Depozitati la temperatura camerei departe de umiditate, caldura si lumina. Nu impartiti sibutramina cu o alta persoana. Pastrati medicamentul intr-un loc in care altii nu pot ajunge la el.

Pentru detalii si comenzi ca rugam sa ne contactati la adresa de email cheapukmeds@gmail.com sau la numarul de telefon:0758205591

Comanda minima 30 pastile.

LIVRARE IN TOATA TARA PRIN CURIERAT 24H PRET 18 RON

  • Pret 5 RON
  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.