Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Retezat, vacanta la munte pentru oameni singuri.

a
Adaugat de cernandro@gmail.com (14:05 ; 21 Iun; Anunt EXPIRAT, 16 vizite)
 

Vacanta la munte pentru singles.
Esti singur/a, iti doresti cateva zile de relaxare, vrei la munte dar nu ai cu cine merge? Hai in vacanta organizata de Clubul Oamenilor Singuri Cluj, in Retezat. Perioada 14 - 16 Iulie. In drum spre Rausor, locul unde vom fi cazati, vom vizita si Sarmizegetusa Regia. Pentru cei care vor drumetii, insotiti de un ghid montan, vom face urmatoarele trasee:in prima zi in Barajul Gura Apelor, Poiana Pelegii si Lacul Bucura ( cel mai mare lac glaciar din Romania). Pana in poiana se merge cu masina iar de aici, pe un traseu relativ usor, cu durata de aproximativ 2 ore se ajunge la lac. ziua a doua vom face o scurta drumetie pana la Stana Valareasca, durata 1 1/2 - 2 ore, traseu mediu.
Pret 480 lei ce include: transport in Cluj, 2 nopti cazare cu demipensiune, ghid montan, foc de tabara. Inscrieri pana in ata de 5 Iulie, in limita locurilor disponibile. La inscriere se achita un avans de 180 lei iar diferenta cu 2 zile inaintea plecarii.
Inscrieri si informatii la telefon 0741046621

  • Pret 480 RON
  • Adresa judetul Cluj


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.