Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Termometru de frigider koch

a
Adaugat de dora_electronics@yahoo.com (14:12 ; 07 Feb; Anunt EXPIRAT, 88 vizite)
 

termometru precis pentru masurarea termperaturii din frigider sau lada frigorifica. Termometrul Koch nu contine mercur sau alte substante periculoase si nu are nevoie de baterii pentru a functiona. Este dotat cu carlig de fixare si poate fi agatat de politele frigiderului sau de perete.

Koch 53200 este un termometru precis pentru masurarea termperaturii din frigider sau lada frigorifica. Termometrul Koch nu contine mercur sau alte substante periculoase. Termometrul Koch nu are nevoie de baterii pentru a functiona. Este dotat cu carlig de fixare si poate fi agatat de politele frigiderului sau de perete. Termometrul de frigider Koch 53200 are 4 zone pentru o citire mai usoara: Zona albastra: -40 ... -20 oC Zona verde: -20 ... +3 oC Zona neagra: +4 ... +10 oC Zona rosie (de alarma): +11 ... + 40oC Dimensiuni: 12 x 2 x 2,5 cm. Domeniul de masurare: -40 ... +40 oC cu diviziune de 1 grad. Livrare prin curier 24/48h Pentru mai multe detalii va rugam accesati: https://www.marcodora.bizoo.ro Acordam reducere de pret pentru cantitate mare comandata! Se expediaza oriunde in tara prin curier rapid, cost transport 17 lei, plata la primirea coletului!

  • Pret 25 RON/buc
  • Adresa Ploiești, Toată Tara, judetul Prahova
  • Stare nou


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0746.661.445
0735.818.947
a
a
www.electromd.ro
a
Ploiești, Toată Tara, judetul Prahova

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.