Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  KIT SONORIZARE IBIZA

a
Adaugat de dora_electronics@yahoo.com (12:30 ; 04 Iun; Anunt EXPIRAT, 143 vizite)
 

Acest set DJ include toate componentele de care aveti nevoie pentru ca petrecerea dumneavoastra sa fie un adevarat succes! Conectati doar o sursa audio si puteti incepe sa dansati. Dispozitivul are un finisaj negru lucios.

Continut colet: - Mixer : 4 canale /5 intrari - 2 x intrari stereo (L+R) pentru microfon DJ cu dispozitiv automat talkover (-14dB) - 2 x intrari comutabile PHONO / LINIE - 1x intrare CD - 1 master cu mono / stereo - Filtru si iesire pentru casti cu facilitatea de pre-ascultare - Amplificator: - Putere maxima 2 x 240W, montare pe suport de 19" , echipat cu un ventilator - Doua VU-metre cu LED-uri (L+R) - Manere si circuite de protectie electronica - 2 difuzoare - 2 difuzoare de 10"/300W, carcasa ABS cu grilaj metalic - Microfon DJ: - Microfon dinamic, echipat cu mufa XLR si mufa de 6.3mm - Set de cabluri (pentru amplificator si boxe)

  • Pret 1.150 RON/set 1.350 RON/set
    14% reducere
  • Sectiune Audio
  • Adresa Bucuresti
  • Marca Sony
  • Tip Sisteme audio


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

Contacteaza
a
0746.661.445
0721.879.655
a
a
www.electromd.ro
a
Bucuresti

 
 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.