Creare cont
 
 
Anuntul Online

 

 

  Coroane dentare zirconiu

a
Adaugat de velvetdentalromania@gmail.com (12:41 ; 05 Ian; Anunt EXPIRAT, 15 vizite)
 

Clinica stomatologica Velvet Dental prelucreaza coroanele din oxid de zirconiu prin propria tehnologie CAD CAM Zeno Tec"

Ratiunile pentru care o clinica stomatologica sau un cabinet stomatologic prefera sa adopte materialul din oxid de zirconiu sunt multiple.

Rezistenta deosebita la presiune il face capabil sa suporte solicitarile masticatorii si uzura zilnice fara a se fractura. Si la fel de important are o transluciditate similara cu cea a dintilor naturali.

Datorita absentei suportului metalic, lumina este reflectata de o coroana ceramica din oxid de zirconiu la fel ca la un dinte natural.

Astfel, zirconiul are cel mai bun efect din punct de vedere estetic, ceea ce este foarte important daca noile coroane ceramice din zirconiu sunt localizate la nivelul dintilor frontali si mai ales daca ele se vor invecina cu dintii naturali, inca un motiv pentru care oxidul de zirconiu este solicitat de orice clinica stomatologica din lume care se respecta.

  • Adresa Bucuresti


Inchidere

Trimite unui prieten

Trimite

  Inchidere

Semnaleaza o problema cu acest anunt


Trimite

Trebuie sa fii logat pentru a adauga comentarii
 

 
 
 
 
 
 
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.